Welke Gameplay wordt er bij Critical Hit gespeeld?

Bij Critical Hit Airsoft Events spelen we 2 soorten Airsoft games, namelijk Arcade Gameplay en Airsoft Storyline Events.

Arcade Gameplay

Zijn meer gebaseerd op korte games van elke ongeveer 45 minuten waarbij elk team de kans krijg op de zelfde opdracht te doen, dan kijken we wie de beste resultaten gehaald heeft.

Dan kan je denken aan spelen zoals, Kill Confimred, Team Death Match, Fortress, Rush, V.I.P en onze favoriet Domination.
Dit zijn Airsoft games met duidelijk meetbare objectieven.  Deze Airsoft games hebben dan ook veel snelle actie en duren korten van Storyline games.

Uniek in Nederland is dat wij ook Arcade games spelen met 3 teams i.p.v 2 teams. Dat geeft veel meer dynamiek in de gameplay.

Airsoft Storyline Events

Zijn Airsoft games die langer duren van Arcade games. Meestal zijn Storyline Games geschreven voor minimaal een hele Airsoft Skirm dag. Dat is wel afhankelijk hoe het loopt op de dag zelf.  Soms worden er 2 Storyline Airsoft Games gespeeld, mocht 1 team heel snel te overwinning gehaald hebben.

 

Doorlopende Airsoft Storyline

We organiseren ook doorlopende Storyline Events. Deze Events spelen zich gemiddeld 1 x per maand af op 1 van onze Airsoft locaties. Tijdens deze Airsoft Storyline Events hebben we een vaste blog fotograaf/oorlog-verslaggever. Hij speelt mee als een in-game roleplay karakter.

De fotograaf schrijft achteraf een blog over het Event, welke we delen op de Facebookpagina van Critical Hit. Deze events zijn altijd zonder groepen Airsoft introducés, omdat we de gameplay lat dan nog een stukje hoger leggen. Alles draait om de beleving, spanning en realisme.