Arrangementen bij Critical Hit Outdoor

Bij Critical Hit Outdoor kun je terecht voor de leukste, gezelligste én meest uitdagende tactische uitjes, op de mooiste airsoft-locaties van Nederland. Ideaal voor een bedrijfsuitje of teambuilding, een vrijgezellenfeestje, een vriendenuitje of een familie-uitje.

Onze enthousiaste en zeer deskundige spelbegeleiders zullen jou en je vrienden/familieleden/collega’s een onvergetelijke dag laten beleven. Onze specialiteit is Airsoft, een nog onbekende schietsport die te vergelijken is met Paintball. Benieuwd wat Airsoft is? Klik dan hier.

Voor volwassenen…

Op al onze locaties organiseren we uitdagende schietsport arrangementen. Je kunt zelf bepalen hoelang je wilt airsoften en/of paintballen. Het is ook mogelijk om speciale storyline missies te spelen. Naast airsoft & paintball is er ook voor ‘Coureurs’ genoeg te doen op onze locatie in Valburg. Uitleven bij het 4×4 rijden, of quad rijden en nog veel meer!

…maar ook voor kinderen!

Op onze locatie in Valburg is airsoft & Paintball ook mogelijk voor kinderen van 9 t/m 13 jaar. Voor oudere kinderen is airsoft helaas niet toegestaan, maar voor hen is paintball een leuk en zeer uitdagend alternatief, op al onze locaties.

Hierdoor zijn de arrangementen van Critical Hit Airsoft ook heel geschikt voor familie-uitjes, want terwijl de volwassenen airsoften, kunnen de kinderen zich uitleven tijdens het paintballen.

Catering

Het airsoften of paintballen wordt nóg leuker door de voorpret tijdens een luxe lunch en het nagenieten tijdens een overheerlijke BBQ. Daarom zorgt Critical Hit Airsoft voor een uitstekende catering.

Kosten

Je kunt bij ons al vanaf € 32,50 p.p. (minimaal 10 deelnemers) genieten van een geweldig airsoft / Paintball arrangement. En desgewenst kunnen wij altijd een arrangement-op-maat aanbieden.

Al onze arrangementen op een rij

Airsoft

Paintball

Luchtbuks schieten

Boogschieten

Obstacle Course

4x4 rijden

Quad rijden

Catering

Uiteraard bieden we u een op-maat beleving aan die aansluit bij uw wensen en eisen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.